Bless that Press preview day!



Hello hello..
Χθες βρέθηκα στη κορυφή του Radisson Park Hotel στη καρδιά της Αθήνας για να δω από κοντά τις χειμερινές συλλογές για το 2015 των made in Italy αγαπημένων εταιρειών Intimissimi-Τezenis-Calzedonia,αλλά και για να συναντήσω την αγαπημένη μου &kind of mentor- υπερδραστήρια φίλη μου Τζίνα Κωστανινοπούλου!

To φως του ήλιου γύρω στις 4 ώρα που έφτασα έπεφτε υπέροχα επάνω στα μεταξωτά sensual lingerie και τα μαύρα αραχνούφαντα δαντελένια σετς της Intimissimi αλλά και σε μίας πολύ ιδιαίτερης κατάλευκης bridal συλλογής για το υπέροχο κλείσιμο της γαμήλιας νύχτας.
Τρελάθηκα με το πουδρέ άρωμα Sensuele της Intimissimi που μοσχοβόλησα όλα μου τα ρούχα και θα από δω και πέρα θα το ψεκάζω και στα εσώρουχα μου για να αναβλίζουν μία απαλή νότα από inner beauty φρεσκάδα.
Από την άλλη μεριά πιο fun, χρωματιστές και νεανικές σειρές επικράτησαν στον Tezenis, ξεχώρισα τα μαλακά basic μακρυμάνικα sweaters που είναι ιδανικά για cozy fall υπερσικάτο στυλ συνδυασμένα με τζινς και μποτάκια.
Για το τέλος το καλύτερο και δεν είναι άλλο από τα φανταστικά καλσόν της Calzedonia οπάκ, μαύρα με λεπτομέρειες απο δαντέλα και άπειρα ροκ ρομαντικής έμπνευσης κολάν απο δέρμα & lace διακοσμητικές λεπτομέρειες.


P.s Όπως έγραψα και στο Instagram:
Thank you #CalzedoniaGroup for this amazing penthouse experience..
xx