Οκτώβριος μήνας στη Χίο..
Μόλις γύρισα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο από το νησί του Ομήρου όπως λέγεται παραδοσιακά και λέω φανταστικό γιατί ειλικρινά αυτός ο τόπος μου έκλεψε τη καρδιά.

Ας ξεκινήσουμε από το καιρό που τον έλεγες και ..100 Αυγούστου αν μπορούσαμε να το μετρήσουμε με ένα ημερολόγιο δικό μας..Ο ήλιος έλουζε το νησί όλο το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασία που έπαιζε ανάμεσα στους 20 με 28 βαθμούς κελσίου, γεγονός που με βοήθησε να γνωρίσω άνετα τον κοσμπολίτικο και ιστορικό χαρακτήρα της πόλης αλλά και να κυκλοφορώ φορώντας την αγαπημένη μου πρόσφατη αγορά μαύρη tennis skirt, λεπτά καλτσάκια σε διάφορα χρώματα Calzedonia, σουέντ μποτάκια, λευκά μαλακά t-shirt και τη γαλλική Vogue ανα χείρας..Και άλλοτε με ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα και ίσιο μαύρο skinny HM jeans.
Σας παραθέτω photo diary από το ταξίδι μου..!
Ps: Η φιλοξενία του ξενοδοχείου Chandris ήταν άψογη, η θέα από τον 5 και πιο ψηλού ορόφου του κτηρίου σου έκοβε την ανάσα, ειδικά τό πρωί με το ξύπνημα νόμιζες ότι μπορείς και να ''ακουμπήσεις'' τη θάλασσα ενώ εξαιρετικό credit παίρνει η καθημερινή σχολαστική καθαριότητα και το πλούσιο σε είδος πρωινό σερβίρισμα.
Ps2:Eξαιρετικό,πανέμορφο, συγκλονιστικό κτίσμα και απερίγραπτης διακοσμητικής ομορφιάς στο εσωτερικό ο χριστιανικός ναός προς τιμήν του Αγ.Ισίδωρου που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης δίπλα από τη βιβλιοθήκη του Αδαμάντιου Κοραή.
 
Οδός Απλωταριάς.
Μοντέρνο Αρτοποιείον:Σε άλλης εποχήςπαρέπεμπε το ξύλινα επενδεδυμένο μαγαζάκι με τα υπέροχα χειροποίητα καλλούδια του, τις μπάρες δημητριακών,τις αμυγδαλωτές φιορεντίνες, διάφορες γεύσεις σε μπισκότα, τέλεια κριτσίνια, παξιμάδια και μαλακά ψωμάκια, όλα πάνφρεσκα.
Ακολουθήστε το beauty post στο bibi and bambi και διαβάστε τα πάντα για την επίσκεψη ομορφιάς που κάναμε στο αυθεντικό κατάστημα της μαστίχας Χίου, Mastiha shop (Eπίσημο κατάστημα μαστιχοπαραγωγών Χίου) αλλά και για τις καλλυντικές ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας.

Καλή περιήγηση.!
El.