Oι ωραιότερες υπαίθριες αγορές φρέσκων λουλουδιών στην Αθήνα
 
Με αέρα κάπως γαλλικό και vintage το να αγοράζεις φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών από υπαίθρια cosy ανθοπωλεία τα πρωινά όπως περνάς για το γραφείο ή κάτι θολές μελαγχολικές Δευτέρες είναι κάτι παραπάνω από αριστοκρατική συνήθεια.


 
Ναι οκ.. δεν κοστίζει και τίποτα μία στο τόσο ας μην είμαστε και υπεροβολικοί .Η όλη διαδικασία όμως είναι που μετράει, σταματάς, μιλάς, λες μια καλημέρα, μυρίζεις,κάνεις τη σύνθεση που θες..Είναι βαικά180 μοιρών αλλαγή διάθεσης, τα μπουκέτα δίνουν απίστευτο διακοσμητικό credit στο σπίτι ή στο στολισμό κάποιου τραπεζιού ενώ η φρεσκάδα των ανθισμένων  χαρίζουν εκπληκτικές μυρωδιές στο χώρο. 
Kηφισιά: Έξω ακριβώς από τον επιβλητικό πύργο της Κηφισιάς στην οδό Κυριαζή βρίσκεται τον 24/7 ανθοπώλη με το σήμα-έμβλημα στο λευκό βανάκι ''Palais des fleurs''. Σε αυτή τη γωνίτσα χειμώνα-καλοκαίρι βρίσκεται τα πιο φρέσκα λουλούδια από χρωματιστές μαργαρίτες, ζωντανούς ηλιότροπους, βελούδινα τριαντάφυλλα, ροζ, σομόν, μωβ και λευκές φουντωτές καλούνες.
Ψυχικό:Παραμένουμε στα βόρεια προάστια, κατευθυνόμενοι προς τον σήμα κατατεθέν υπαίθριο ανθοπώλη του Ψυχικού στην α'πλατεία που βρίσκεται εκεί από τη δεκαετία του 80' σχεδόν. Κάθε πρωί βρίσκεται εκεί με τα καλύτερα μοσχοβολιστά μπουκέτα σε τεράστια ποικιλία.