Emerald greens
Τολμηρή, δημιουργική, γλυκιά και διαφορετική. Με αυτές τις απλές 4 λέξεις μπορώ να περιγράψω τη Μαρία Τριανταφύλλου, το πρόσωπο δηλαδή που κρύβεται πίσω απο το brand ''Crochelle''.

Πάντα είχα αδυναμία στους έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς αλλά με την Μαρία ήταν κάτι διαφορετικό. Παρακολουθώ τη πορεία της χρόνια από τότε που ήμουν στη ''City Press'' όπου στα πρώτα της βήματα της είχα πάρει συνεντευξη για το κομμάτι της μοδας.Με μία ήσυχη ανοδική και στοχευμένη πορεία στο χώρο η ίδια γνωρίζει την ακριβή της ταυτότητα δημιουργώντας μόνο πολύ υψηλής ποιότητας συλλογές πλυμμηρισμένες πάντοτε βέβαια από τις πλεκτές λεπομέρειες και υφάνσεις που έχει ως σήμα κατατεθέν. Λατρεύω που ξέρει τι θέλει ακριβώς, αγαπάει την τελειότητα και βγάζει μία ήρεμη δύναμη που σε εμπνέει.Αυτή τη σεζόν πειραματιζόμαστε μαζί, με μία φανταστική συνεργασία για holiday shopping και ιδέες για κομψά with a twist γιορτινα outfits.Συνδυάζουν τη λάμψη που απαιτούν οι γιορτές και τα καλέσματα που σας περιμένουν αλλά και το σοφιστικέ chic προσωπικό ύφος της Crochelle!

To twin-set που φοράω και όπως θα το περιέγραφα εδώ είναι φορεμένο κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να αναδειχθεί και να υποστηριχτεί εκπληκτικά από διαφορετικές ηλικίες και στυλ γυναικών.
Είτε συνδυασμένο μόνο του σαν μίνι φόρεμα με τα υπέροχα μανίκια που κολακεύουν και τονίζουν κομψά όλο το ντεκολτέ σας με ένα μαύρο οπάκ καλσόν είτε με το ''δίδυμο'' stretch κολάν του με flats ή ψηλοτάκουνα αμέσως είναι ένα look που εντυπωσιάζει και διαφέρει.

Stay tuned για το αυριανό outfit.. λαμπερό και girlie! 

P.s Special thanks στο φανταστικό ατμοσφαιρικό καφέ ''Μπλε παπαγάλος'' που μας φιλοξένησε για τη φωτογράφηση!
Crochelle:website www.crochelle.gr/under construction  facebook page
Credits:Ph. M.Triantafyllou
Jewellery-necklace:Ukka Lelle
Jewellery-rings:Tonia Makri