LIFESTYLE SHOPPING
St.Tropez Mood
From the French Riviera to the beaches of Aegean Sea, our lifestyle edit of  ''Orlebar Brown x VieVite Rose Event @ Simple Character proves vacation time is just around the corner.

ORLEBAN BROWN + EMILIO PUCCI
CAPSULE BEACHWEAR COLLECTION


Με πολύχρωμα, ψυχεδελικά μοτίβα και δυνατές επιρροές από τον master των περίτεχνων prints Εmilio Pucci, o designer Orlebar Brown παρουσίασε τη συλλογή του στο Αθηναϊκό κοινό. Tην Παρασκευή 22/5 στο κατάστημα ''Simple Character'' στην καρδιά της Κηφισιάς στήθηκε ένα κομψό launch event πλαισιωμένο από beachy μουσικά vibes, stylish παρουσίες αλλά και το υπέροχο κρασί VieVite rose που δρόσισε τους καλεσμένους. 



Το VieVité δημιουργεί μια διάθεση πολυτέλειας αποπνέοντας μια φυσική αίσθηση κομψότητας. Διάσημο για την αίσθηση ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ικανοποίησης που προσφέρει, το VieVité χαρίζει ατέλειωτη ευχαρίστηση και θέληση για έντονη ζωή. Απολαύστε τα φρέσκα, ζωηρά αρώματα του VieVité που ερεθίζουν τον ουρανίσκο σας σε κάθε γουλιά. Ένα κρασί που ικανοποιεί τις αισθήσεις με τα φρουτώδη αρώματά του και τις απαλές αποχρώσεις του ανοιχτού ροζ και του κοραλλί. Μπορείτε να το απολαύσετε στην πισίνα, στο brunch, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, σαν απεριτίφ. Το VieVité είναι επίσης ιδανικό για κάθε εορταστική
περίσταση.
Με έδρα το Λονδίνο, το brand Orlebar Brown ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007, σχεδιάζοντας περισσότερο ανδρικά σορτς για κολύμπι & την παραλία. 
Αφού αρχικά επικεντρώθηκε στα ανδρικά σορτς,στην πορεία το εύρος των συλλογών εξελίχθηκε σε μια πλήρη συλλογή εμπνευσμένη από θέρετρα αλλά και την το lIfestyle πισινών του 1960. Ο κόσμος του OB εμπνέεται από τις εμβληματικές εικόνες του φωτογράφου Slim Aarons ''Ριβιέρα και Palm Beach'' καθώς αυτές απεικονίζονται αρκετά συχνά στις κολεξιόν του. Άρα καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός που τον έκανε να συνεργαστεί με τον Master Emilio Pucci λανσάροντας για φέτος μία αποκλειστική συλλογή που φέρει την υπογραφή του! 






Το Κτήμα Sainte Marie βρίσκεται μόλις 15 χιλιόμετρα έξω από το Saint Tropez όπου παράγονται τα εξαιρετικά VieVité Rosé και VieVité Extraordinaire Rosé.


VIEVITÉ ROSÉ
Ποικιλιακή Σύνθεση : 30% Cinsault / 30% Syrah/ 20% Grenache/ 20% Carignan
Το VieVité Rosé είναι ένα αντιπροσωπευτικό κρασί της περιοχής της Προβηγκίας. Mε λαμπερό κρυστάλλινο ροζέ χρώμα, σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων από φρεσκοκομμένες φράουλες, κεράσια και ροδάκινα, γλυκιά χροιά πεπονιού και μια λεπτή μεταλλικότητα στο τέλος.
Το VieVité Rosé έχει ένα ιδιαίτερο ισορροπημένο στόμα με δροσερή οξύτητα και ζωηρή και μακράς διάρκειας επίγευση. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε ψητό ψάρι, εξωτικές κουζίνες, θαλασσινά στη σχάρα και μεσογειακή κουζίνα ενώ είναι εξαιρετικό και ως απεριτίφ.
Πιείτε το ελαφρά δροσερό.






Social :