Secret Club
Ένα premium club μελών που δεν είναι πια μυστικό!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το λανσάρισμα του Secret Club by Jenny.gr στο Air Lounge του Fresh Hotel με το motto “Share your secret”.
Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους καλεσμένους από τον χώρο των media, της μόδας και της ομορφιάς το μυστικό του Jenny.gr και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο fun photobooth. Continue Reading


Το Secret Club είναι το μικρό μυστικό που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Jenny.gr και βρίσκεται στη νέα πλατφόρμα Jyou.gr ! Πρόκειται για ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια.
Η ομάδα του Jenny.gr μέσα από την καθημερινή επαφή με τις αναγνώστριες αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και εξασφάλισε για τις πιστές ακόλουθες την πρώτη premium κάρτα προνομίων που θα έχουν συνέχεια στο πορτοφόλι τους.

Συγκεκριμένα, τo Secret Club by Jenny.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 50 brands και πάνω από 100 καταστήματα καλλυντικών, ενδυμάτων, υπηρεσίες ομορφιάς, ψυχαγωγίας, υπηρεσίες για παιδιά, ξενοδοχεία κ.ά, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τα μέλη του εκπτώσεις έως 30% καθώς και ιδιαίτερα προνόμια.

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι της κάρτας Secret Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 15% έκπτωση σε όλες τις δημιουργίες του νέου Exclusive Shop by Jenny.gr που είναι το άλλο «παιδί» της πλατφόρμας Jyou και όπου Έλληνες σχεδιασχές δημιουργούν items αποκλειστικά για το jenny.gr

Για να γίνει κάποιος μέλος του Secret Club, αρκεί να συμπληρώσει τη φόρμα αίτησης μέλους και να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 25€. Έπειτα θα λάβει στην πόρτα του την προσωποποιημένη κάρτα μέλους που δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις των συνεργατών μόνο με την επίδειξή της.


 Μπορείτε να την αγοράσετε εδώ και να απολαύσετε μοναδικές exclusive αγορές γεμάτες προνόμια!