Mπάλος, Κρήτη
Mysterious Greece: Οι ομορφορφότερες και πιο μυστηριώδεις πλευρές της Ελλάδας αποκαλύπτονται σε έναν ολοκαίνουριο ταξιδιωτικό οδηγό!

Ναός της Αθηνάς, Λίνδος, Ρόδος
“...Πηγή έμπευσης και κινητήριος δύναμη για την ολοκλήρωση του Mysterious Greece αποτελεί η ανιδιοτελής αγάπη μου για την Ελλάδα και ο θαυμασμός μου για τον ελληνικό πολιτισμό...”
Αναφέρει χαρακτηριστικά η Στεφανία Νιάκαρου Σίμου 24 , το πρόσωπο πίσω από το Mysterious Greece.
Το Mysterious Greece είναι ένας διαδικτυακός ταξιδιωτικός οδηγός που στόχος του είναι να παρέχει στον κάθε ένα από εμάς εφ’όλης της ύλης πληροφορίες για την Ελλάδα. Το “μυστήριο” πίσω από τον οδηγό αυτό είναι ότι παρέχει πληροφορίες για κάθε προορισμό που μόνο κάποιος μόνιμος κάτοικος θα μπορούσε να γνωρίζει. Να σημειωθεί ότι διατίθεται αποκλειστικά στα Αγγλικά στοχεύοντας στη διεθνή ανάδειξη της Ελλάδας “…Για μένα, τα ταξίδια είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο. Ο top τρόπος, όμως, για να ζήσει κάποιος που ταξιδεύει μία αξέχαστη και
αυθεντική εμπειρία είναι να μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες από locals. Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισα να δημιουργήσω το Mysterious Greece…” Και εδώ κάπου είναι που ζητάω από την Στεφανία να μου περιγράψει την πιο αυθεντική εμπειρία που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.“
…Πέρυσι το καλοκαίρι, επισκέφτηκα για πρώτη φόρα τα Κουφονήσια σε μία περίοδο που το μόνο που χρειαζόμουν ήταν ξεκούραση και ηρεμία. Φτάνοντας με το πλοίο, αντίκρυσα μια πανέμορφη καταγάλανη παραλία που ήταν το λιμάνι του Άνω Κουφονησίου!!! Η απόκοσμη ομορφία και η απόλυτη ηρεμία του, χωρίς ίχνος ρύπανσης και θορύβου αυτοκινήτων, με έπεισαν ότι εδώ βρήκα τον παράδεισο μου...”
Οία, Σαντορίνη
Η ιδέα του Mysterious Greece ήταν η δημιουργία ενός απλού οδηγού που θα παρείχε σωστή και έμπιστη πληροφόρηση στους ταξιδευτές της Ελλάδας.“...Αποφάσισα να δημιουργήσω έναν ταξιδιωτικό οδηγό που θα αποτυπώνει την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του Ελληνικού πολιτισμού, της Ελληνικής ομορφιάς και της Ελληνικής ιστορίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συντάγης του Mysterious Greece, δηλαδή της απόδοσης με γλαφυρότητα των “μικρών μυστικών” καθημερινώνανθρώπων από την νησιώτικη και την ηπειρωτική Ελλάδα…”
Kουφονήσια
Όλο αυτό το project θα εξελίσσεται και θα εμπλουτίζεται κάθε μήνα με διαφορετικές ταξιδιωτικές στήλες, τα λεγόμενα monthly articles, (αφιερώματα σε boutique hotels, τοπικά προϊόντα, συνεντεύξεις, μικρές εξορμήσεις, τοπικές γιορτές κλπ.) λειτουργώντας ως ένα online travel magazine. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό σημείο του Mysterious Greece είναι τα travel guides
τα οποία είναι δομημένα σε ένα αλφαβητάρι προορισμών των νησιών και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Προσφέρουν αναλυτικές πληροφορίες και Mysterious Greece Tips δίνοντας την ευκαιρία στους travellers να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία για όποιο destination αναζητούν. Σε αυτή την ενότητα γίνεται εκτενής αναφορά σε θρησκευτικούς, ψυχαγωγικούς και αρχαιολογικούς χώρους, σε αξιόλογα τοπικά προιόντα, ήθη και έθιμα, όπως και τα καλύτερα spots για τον κάθε προορισμό (θέες, ηλιοβασιλέματα, παραλίες).

Το site είναι στον αέρα από την 1η Ιουνίου. Επισκεφτείτε το, περιηγηθήτε, ανακαλύψτε τα
μυστήρια και διαδώστε το! http://www.mysteriousgreece.com/

Social
F:https://www.facebook.com/MysteriousGreece
I:https://instagram.com/mysteriousgreece
W:http://www.mysteriousgreece.com/