Όχι, βασικά ποτέ στη ζωή σου δεν έχεις ξαναφάει έτσι, τέτοιες ιταλικές μακαρονάδες, τόσο μαλακιά και βουτυρένια ταλιάτα..ποτέ... Είναι σαν όνειρο κάθε φορά που πας στο Στέφανο και τη Ντανιέλα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.. η οδός Κνωσσού που βρίσκεται ο ''παράδεισος'' είναι ένα στενό στον Άλιμο που εμένα προσωπικά με πάει πάντοτε το GPS. Μπαίνοντας ακούς μόνο δυνατά γέλια, πιάτα και πιρούνια σε φωτιά, τσουγκρίσματα με κατακόκκινο Vino de Casa και το Στέφανο να σε καλωσορίζει με φιλιά και αγκαλιές (και ας μην σε ξέρει θα το κάνει!) Κάθεσαι σε ένα τραπέζι στρωμένο με κάτασπρα μοσχοβολιστά λινά και λευκά σερβίτσια χωρίς κλισέ καταλόγους μενού. Δεν υπάρχουν κατάλογοι στο μαγαζί, τρως ότι έχει βγάλει η κουζίνα ή ακόμα καλύτερα ότι έχει εμπνευστεί η mamma mia Daniella. Ριζότα, μακαρονάδες, λευκές, κόκκινες, καρμπονάρα με αυγό-εννοείτε, ραγκού με μοσχαράκι, σούπα ημέρας-την τρως μονορούφη λες και είναι γάλα σε μπιμπερό αλλά και το masterpiece που έρχεται στο τέλος την t a g l i a t t a...με χοντρό αλάτι και φρέσκο δενδρολίβανο. Αυτά δεν ξέρω.. δεν περιγράφω άλλο. Δεν έχουν αναφερθεί και τα γλυκά, όπως η φρέσκια τραγανιστή μαρέγκα με φράουλες, η creme bulee και θεική flambe crema caramele.
Η όλη φάση μοιάζει σαν να σε έχει καλέσει για δείπνο στο σπίτι της μία αυθεντική ιταλική πολυμελής οικογένεια ή για μένα σαν να τρως με τους legendary Missoni.Τους αγαπώ..!

Kνωσσού 54, Άλιμος 210-9828462