Mία νέα σειρά από επαγγελματικά προϊόντα λάνσαρε ο οίκος Schwarzkopf όπου υπόσχεται να προστατεύει τα μαλλιά σας από τις βαφές και να τα θρέφει κάθε φορά που επιχειρείτε χρωματικές αλλαγές. Από εδώ και στο εξής η διαδικασία του ξανοίγματος, του αποχρωματισμού και της βαφής βρήκαν το σύμμαχο τους.

Photo: Προϊόντα FIBREPLEX, μαλακιά βούρτσα μαλλιών Aerin, TIBI FW 2015.



FIBREPLEX
 Μια επανάσταση για όλους τους λάτρεις του χρώματος!

Το νέο σύστημα προστασίας FIBREPLEX από την Schwarzkopf Professional ήρθε για να διατηρεί την ποιότητα του χρώματος, να ενδυναμώνει και να θρέφει τα μαλλιά. Υγιή όψη μαλλιών μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες!

Το ξάνοιγμα και η βαφή μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ξηρά και εύθραυστα. Ωστόσο, αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν χάρη στο νέο σύστημα FIBREPLEX τη Schwarzkopf Professional. Το σύστημα προστασίας ανεβάζει τον πήχη για τα προϊόντα χρώματος, μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας έως και 94%1 σε τρία απλά βήματα – κάθε φορά. Και είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Το FIBREPLEX μπορεί να αναμιχθεί με οποιοδήποτε προϊόν βαφής, προστατεύοντας τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξανοίγματος, αποχρωματισμού και βαφής.Η χημική διαδικασία πίσω από τις υπηρεσίες χρώματος μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμη φθορά στα μαλλιά, το οποίο οδηγεί στο σπάσιμο της τρίχας. Ωστόσο, οι ειδικοί στις βαφές μπορούν τώρα να δώσουν στις πελάτισσές τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα νέο χρώμα, χωρίς να ανησυχούν. Το σύστημα FIBREPLEX από την Schwarzkopf Professional ενδυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά και είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο κομμωτήριο καθώς και για περιποίηση στο σπίτι.
Τρία απλά βήματα
Βήμα 1: Πρώτα, αναμιγνύετε το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER με τη βαφή και το developer. Δεν έχει σημασία εάν ξανοίγετε, αποχρωματίζετε ή βάφετε τα μαλλιά.
 Βήμα 2: Αφού ξεβγάλετε τη βαφή, δουλέψτε στα μαλλιά το FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, αφήστε 1Αποχρωματισμός με FIBREPLEX σε σύγκριση με αποχρωματισμό χωρίς FIBREPLEX το για 5-10 λεπτά ως θεραπεία για θρέψη και ξεβγάλετε. Αυτό χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύθηκαν στο Βήμα 1.
Βήμα 3: Η εμπειρία FIBREPLEX δεν σταματάει στο κομμωτήριο. Το τρίτο βήμα του συστήματος

FIBREPLEX είναι ένα προϊόν για περιποίηση στο σπίτι. Το FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER διασφαλίζει χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και ανθεκτική δομή της τρίχας. Πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα σε νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλετε. Έτσι, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τη θρέψη και την υγιή όψη τους μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες Η εύκολη ενσωμάτωση του FIBREPLEX στη συνηθισμένη διαδικασία βαφής κάνει την εφαρμογή πολύ απλή. Τα χρωματικά αποτελέσματα δεν αλλοιώνονται από το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER και το προϊόν δεν θα επηρεάσει την κάλυψη ή το αναμενόμενο επίπεδο ξανοίγματος. Χάρη στην Τεχνολογία Fiber Bond, τα μαλλιά ενδυναμώνονται και σφραγίζονται χρησιμοποιώντας τις θεραπείες FIBREPLEX. Αφήνουν την επιφάνεια της τρίχας απαλή και λαμπερή. Είναι ιδανικές για όσες θέλουν να δοκιμάζουν τακτικά κάτι καινούριο, χωρίς να πρέπει να ανησυχούν για το σπάσιμο της τρίχας. Το νέο σύστημα προστασίας είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο κομμωτήριο καθώς και για περιποίηση στο σπίτι. 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional από τον Σεπτέμβριο του 2015.
Get Social: