H πιο έξυπνη και affordable γκαρνταρόμπα για το φετινό χειμώνα! Tips & τάσεις από τις πασαρέλες στη ντουλάπα σας!
...Διότι για κάθε σεζόν έχουμε καθιερώσει και από στυλιστική βίβλο που λέμε να τηρούμε προσαρμόζοντας φυσικά πάντα, στο στυλ,το σωματότυπο και τη φύση της καθημερινότητας μας!
Όταν πια σε λίγες μέρες θα κάτσετε μια Κυριακή ολόκληρη θα την αφιερώσετε στο project‘’ντουλάπες’’ τότε να καλό είναι να έχετε διαβάσει τα παρακάτω! H καλή μου φίλη και ταλαντούχα illustrator ZetaPapdo φιλοτέχνησε για το θέμα μας ένα arty fashion poster για να μπούμε στο πνεύμα αλλά και να κάνουμε τη διαδικασία αρκετά πιο διασκεδαστική! 
Σε σύνοψη ξαναμπλέκονται μαεστρικά και φέτος δεκαετίες από το 40’,50’,60 ,70’ και 80’ αφήνοντας μας τεράστιες επιλογές για mix n’ match ντυσίματα αλλά και bold χρώματα, περίτεχνα prints και seasonality classics
 -Αναζητήστε ή φέρτε στην επιφάνεια από την ντουλάπα σας ένα κλασσικό τζιν τύπου 501. Ταιριάζει τρελά με γόβες ή σουέντ μποτάκια και δερμάτινα τζάκετς - cover ups για τα πρώτα κρύα!
-Τα ναυτικά πουλόβερ, με ρίγες φαρδιές ή λεπτές σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, λευκό και μπλε ταιριάζουν τρομερά με τις φαρδιές παντελόνες που αποθεώνει η νέα σεζόν. Χυτά είτε και cropped τα παντελόνια αυτά θα βολέψουν απίστευτα τα καθημερινά σας outfits.
-Τα ζιβάγκο ή αλλιώς turtlenecks! Εκτός ότι αγκαλιάζουν απαλά και ζεσταίνουν το λαιμό σας είναι και απόλυτα σικ! Λεπτά ή με χοντρές πλέξεις ότι και αν προτιμάτε είναι must!
-Βικτωριάνά μεταξωτά πουκάμισα. Αποπνέουν αιθέριο στυλ και μπορούν να φορεθούν ιδανικά ίσια παντελόνια, skinny jeans και φούτες σε όλα τα μήκη. Τα πουκάμισα αυτά έχουν ιδιαίτερα ruffle μανίκια και περίτεχνους γιακάδες αλλά και λεπτομέρειες από δαντέλα!
-Over the knee μπότες που μοιάζουν σαν κάλτσες λίγο πάνω από το γόνατο! Απίστευτα σέξυ item τα "stocking boots" θα αναβαθμίσουν τις βραδινές σας εμφανίσεις, τα μαύρα ίσια φορέματα και τα λεγόμενα skater dresses. Φορέματα δηλαδή που στο τελείωμα τους έχουν πιέτες! 
- Κολιέ με μακριές αλυσίδες και νομίσματα ή στρογγυλά χρυσά γούρια. Μας αρέσει οι αλυσίδες να είναι μακριές, λεπτεπίλεπτες, να χαιδεύουν το λαιμό ή να πέφτουν αισθησιακά στο V ντεκολτέ από ένα πουλόβερ ή ένα μαλακό μοχαίρ! 
-Παλτό ή πανωφόρι, σίγουρα έχετε άπειρες επιλογές για να επιλέξετε. Εγώ θα πρότεινα σκούρα χρώματα όπως μαύρο, σκούρο μπλε ή ποντικί. Επίσης τα γκρι ανοιχτά, απαλά καμηλό και γαλάζια παίζουν πολύ. Απλά ένα κλασσικό χρώμα δεν σας δεσμεύει χρωματικά διότι είναι ήπιο και ουδέτερο προς τα σύνολα σας.  Φροντίστε να είναι μάλλινο ή να έχει επένδυση για το χαρείτε. Αξίζει να δώσετε λίγα λεφτά παραπάνω και να το κρατήσετε για πολλές ακόμη σεζόν από το να "ξεφτίσει ή να αναμαλλιάσει". 

Νομίζω αυτά για την ώρα είναι οκ:) 
Φιλιά!