Aπό τα αρχαία χρόνια οι πολύτιμοι λίθοι έχουν και από μία μοναδική σημασία. Πρεσβεύουν μερικά από τα πιο δυνατά συναισθήματα που ο άνθρωπος τους έχει αποδώσει. Τύχη, αγάπη, ευτυχία.
Η σειρά «Amulette» του οίκου Cartier είναι μία συλλογή αφιερωμένη στις πέτρες, τα κομμάτια μοιάζουν σαν φυλαχτά, γούρια και σαν περίτεχνα λουκέτα που κρύβουν ένα πολύ προσωπικό μήνυμα..!


 Η συλλογή Amulette de Cartier αποτελείται από φυσικούς λίθους, κάθε ένας διαφορετικός και μοναδικός, που φέρει μια ευχή και που υπόσχεται να αποκαλυφθεί. Opal για τύχη, λάπις για αρμονία, μαλαχίτης για τύχη , κορνεόλη για μακροζωία, χρυσόλιθος για πληρότητα, mother of pearl για προστασία, και όνυχας για κουράγιο, σφραγίζουν τη μαγεία τους σχηματίζοντας ένα υπέροχο personalized κόσμημα. Φινιρισμένα με χρυσό, αποτελούν την επιτομή της κάθε πολύτιμης επιθυμίας μας.

Unlock your wish! Ξεκινήστε από το τι θέλετε να σας συμβεί και βρείτε την δική σας πέτρα. Μπορεί τελικά να μην είναι Cartier αλλά θα ξέρετε ποιος πραγματικά θα σας έχει εμπνεύσει σε αυτό το ταξίδι!