Ένα πουλί που πετάει. Μανταρίνι. Το θρόισμα των φτερών. Περγαμόντο, περνώντας πάνω από το Παρίσι. Μια αφύπνιση πρώτων αναμνήσεων, η απαραίτητη μνήμη. Ο ψίθυρος της πόλης φτάνει στον ουρανό, σαν ένα φτερούγισμα στην καρδιά. Έλαιο Πορτοκαλιού. Ένας αγώνας για όλο και μεγαλύτερα ύψη, χαμένoς στο αχανές μπλε. Μια έκρηξη πράσινου τσαγιού. Η ελπίδα των νέων οριζόντων. Απόδραση. Βουτιά στην ευφορία, πτήση πάνω από την Πόλη του Φωτός. Το απόλυτο Γιασεμί.
Ζήστε για πάντα. Στη συνέχεια επιστρέψετε σε ένα ατελείωτο ταξίδι ανακάλυψης. Ελαφρότητα και βάθος. Η ευαισθησία των αντιθέσεων. Ξεχάστε, ώστε να θυμηθείτε πιο καθαρά. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Έλαιο από περγαμόντο και λεμόνι, σαφράν, σύμπλεγμα πράσινου τσαγιού, γιασεμί, ίριδα, λευκός μόσχος, πόα και αρωματικό σύμπλεγμα δερμάτων 3 βασικές νότες: Γιασεμί Πράσινο τσάι Αρωματικό σύμπλεγμα δερμάτων.

Δημιουργός: AliénorMassenet
Θα το βρείτε στο κατάστημα Heaven on Earth 


Για τον Οίκο Memo, το να μυρίζεις ένα άρωμα είναι ένας τρόπος να πηγαίνεις ένα μαγευτικό ταξίδι, ένα οσφρητικό ταξίδι μετ’ επιστροφής. Το κάθε μπουκάλι είναι και ένας ξεχωριστός προορισμός. Έχει την ίδια διάσταση με την ιεροτελεστία της μετάβασης ενός ταξιδιού, λειτουργεί ως η αρχή μεταξύ του γνωστού και αγνώστου. Μυρίζοντας και αναπνέοντας μέσω ενός αρώματος, έρχεται η αποδοχή του να αφήσετε τη ζώνη ασφαλείας σας, αναζητώντας νέες αισθήσεις και συνδέοντάς τες με την προσωπική εμπειρία κάποιου. Το άρωμα ξυπνάει έναν ενθουσιασμό αντίστοιχο με αυτόν της αναχώρησης, σχετικά με το άνοιγμα και την εγκατάλειψη. Η συλλογή του Οίκου Memo περιλαμβάνει αρώματα από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς και αριθμεί συνολικά 18 ξεχωριστά αρώματα. Παίρνει έναν προορισμό και τον καθιστά το σημείο αναχώρησης για ένα έπος αφύπνισης των αισθήσεων. Το Eau de Memo είναι η πηγή τους.