Summer Dream





Summer Eyes Palette

Silver lacquer by D&G Beauty

Green Grass!
SUMMER DANCE MAKE UPCOLLECTION 2017
Η συλλογή του οίκου Dolce& Gabbana Summer Dance Make Upμας ταξιδεύει σε μια χώρα όπου η γη «παγώνει» από την αύρα της ακτής. Η πολύχρωμη παλέτα των αποχρώσεων, εμπνέεται από ένα κινηματογραφικό καλοκαίρι. Η ακαταμάχητη θέρμη του ηλιοκαμένου bronzer και των παιχνιδιάρικων, αισθησιακών αποχρώσεων,οδηγούν σε ένα τολμηρό χορό με ηδονιστική μεγαλοπρέπεια.

SUMMERGLOW
Το Summer Glow,βαθύ και γοητευτικό,απελευθερώνει αισθησιακή θέρμη στα μάτια και δίνει μια νέα διάσταση στην επιδερμίδα. Ενισχύει την αίσθηση του καλοκαιριούμε φυσικό lookκαι έχει τη δυνατότητα να αναδιαμορφώνεται και να αναμειγνύεται με διάφορους τρόπους.  Εμβληματικό και καθολικό, το The Bronzer in Sunshine, δημιουργεί μια ζεστή λάμψη ενώ παράλληλα προσφέρεται για απαλό contouring. Η σκιά ματιών Quad της σειράς Summer Dance -μια παλέτα από γυαλισμένα ουδέτερα χρώματα με ηλιόλουστες προεκτάσεις-θυμίζει το πλούσιο τοπίο και το αισθησιακό κλίμα της Σικελίας το καλοκαίρι.

SUMMER HEAT
Με τον παλμό της επιθυμίας, οι αποχρώσεις του ροζ που αντλούν την έμπνευσή τους από τα λουλούδια κάκτων, κάνουν πιο έντονα τα χείλη, τα ζυγωματικά και τα νύχια. Το Creamy Blushσε χρώμα Rosa Carinaαναζωογονεί τα ζυγωματικά με μια αβίαστη πινελιά λαμπερού χρώματος, όπως και το κραγιόν Shine Lipstickσε χρώμα Fascination, Fuchsiaκαι Sheerπου κάνουν τα χείλη σαγηνευτικά με πλούσια και ροζ λάμψη. Το Nail Lacquer Candy προσθέτει μια δόση γλυκύτητας και pop έντασης στο θερμό look.
SUMMERPOP

Αναπάντεχεςκαιαισθησιακέςδονήσειςδροσιάςκαιλάμψης,συμπληρώνουντηνκαλοκαιρινήιστορία.ΆφθονεςεκρήξειςτριαντάφυλλουκαικοβάλτιουκάνουντοβλέμμαεντυπωσιακόμετοEyelinerinPinkPop&Blue,συνδυασμέναμενύχιασετόνουςβαθιάςθάλασσαςτουNailLacquerElectricBlueκαιRockGreen.ΤοLipglossκαιτοNailLacquerσεMirrorBall,ενισχύουντηλευκήθέρμητουήλιουτηςΣικελίας,γιαέναλαμπερόαποτέλεσμα.