Mε βάση το μικρό λιμανάκι των Ωραιών, βρέθηκα πριν 2 εβδομάδες & για ένα σκάρτο τετραήμερο να κάνω τουρ στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας. Κυριολεκτικά μπορεί να έχω περάσει και από τις 4 πιο μαγικές μέρες της ζωής μου. Υπερβολική; μπορεί, αλλά η ηρεμία και η φυσική ομροφιά των τοπίων με τα πεύκα σχεδόν να πέφτουν στο νερό - η φάση δεν υπάρχει κανένας γνωστός να κοντοσταθώ και να μιλήσω - αλλά και το υπέροχο φαγητό σε τοπικές ταβέρνες με έκανε να περάσω σούπερ.
Μέρη με απέραντες ακτές και ζαφειρένια νερά όπως αυτά που υπάρχουν στο Club Μed στο Γεγρολίμανο και στην Δάφνη σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου και να τσιμπιέσαι καθώς τα κοιτάς.
 Η παράδοση της σαλάτας συνεχίστηκε και στην Εύβοια.

 Ονειρεμένο beach house με έκανε να αναφωνήσω ότι βρήκα το ιδανικό σπίτι και ας γεμίζει με άμμο κάθε μέρα.


 Ο ορισμός του ΖΕΝ..!


Αξίζει να πάτε στην στην παραλία της Δάφνης να απολαύσετε το μπάνιο σας στρώνοντας κάτω στο βότσαλο πετσέτα και ψάθα και κατά 2-3 το μεσημέρι να ανέβετε στην ξύλινη ταβέρνα. Στα σκαλάκια δοκιμάστε τρεχούμενο κρυστάλλινο νερό που πηγάζει από το βουνό Καντήλι (βρίσκετε ακριβώς από πάνω.) Στην ταβέρνα θα φάτε χωριάτικα μακαρόνια καψαλισμένα με βούτυρο και τυρί όπως της γιαγιάς, αφράτο τηγανόψωμο και baby παιδάκια. Σβήστε με ένα παγωτάκι ακριβώς από κάτω στο καφέ απολαμβάνοντας ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα της περιοχής. Ο ήλιος φαίνεται να βουλιάζει κυριολεκτικά στον ήλιο.
 Η μαγική παραλία της Δάφνης.
Βρείτε με στο Instagram: @elforell