´Ευ ζην´ο ορισμος της καλής ζωής. Με ποιότητα και ταυτόχρονα απλότητα. Κοντά στη φύση. Αυτές ειναι μερικές από τις αξίες της Coco mat. Προτεραιότητα είναι ο καλός ύπνος, τι πιο ομορφο να επενδύεις σε καλές ποιοτικες ώρες ύπνου.


Ανακαλύψτε τη νέα σειρά λευκών ειδών Λυδία από οργανικό βαμβάκι: http://bit.ly/2xptj4G

Τη Δευτέρα επισκέφτηκα το κατάστημα του Αμαρουσίου, (επί της πολύβουης Λεωφ.Κηφισίας) ένα μέρος γεμάτο ηρεμία, θετική ενέργεια... μια όαση zen όπως την χαρακτήρισα. Μέχρι και ο φωτισμός είναι μελετημένος να μην σε κουράζει. 



Στρωμένα κρεβάτια γύρω με μαλακά layers από υποστρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια & άλλα προιόντα ύπνου ♥️) όπως μου περιγράφει ο Γιώργος. Ο φανταστικός και πάρα πολύ ευγενής υπεύθυνος του καταστήματος που παρότι ήταν μια αρκετά κρύα και μουντή Δευτέρα είχε τόσο όρεξη να μου τα περιγράψει όλα! You have to meet him!!



Ο αρχικός μου στόχος ήταν τα O.live. Φυσικά σαπούνια και κρέμες με απίστευτες μυρωδιές.. και πραγματικά long last! Τα O.live είναι παιδί της Coco-mat αφού είναι ένα φρέσκο beauty brand που φτιάχτηκε από τους δημιουργούς της. 

Η μυρωδιά που διάλεξα είναι ένα πάντρεμα από ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, αρώματα από μανταρίνι, lime & βασιλικό! Έρωτας και το σαπούνι χεριών και η κρέμα σώματος!
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες αλλά καλύτερα να πάτε οι ίδιοι μια βόλτα καθώς ένα κείμενο δεν αρκεί ❤️ Λ.Κηφισίας 193, Μαρούσι 
https://www.coco-mat.com/cy_en/
Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τα δρώμενα και τα events του brand!

https://www.coco-mat.com/cy_en/news/