Frequently traveling around the world, sharing her entusiasm about elegance, beauty and lifestyle each day with thousands of loyal readers via e.f.e.l and through her personal web column in AthensVoice newspaper,opening a window to her stylish and colorful world.

Let your dinner blossom!
Το κόκκινο αδιαμφισβήτητα είναι το χρώμα των Χριστουγέννων. Ιδανικά μπορεί να στολίσει και τα τραπέζια για τα λαμπερά καλέσματα καθώς το αποτέλεσμα του table setting σε αυτές τις αποχρώσεις πορεί να είναι μαγικό. Κόκκινα τριαντάφυλλα, αλεξανδρινά, αληθινά ρόδια, καρύδια, μοσχοβολιστά γκι και κλαδιά από έλατο παντρεύονται απίθανα με χρυσόσκονη, κουκουνάρια, φιόγκους, κορδέλες και ότι άλλο γιορτινό μπορεί να εμπνευστείτε! Μην ξεχνάτε τα αρωματικά κεριά αι τα μεγάλα ηροπήγια που θα δώσουν μία ζεστή αλλά και λαμπερή πινελιά στα καλέσματα σας!

Postcards from Rio de Janeiro, Brazil
Credits: beloved friend Myrto




Going out
Ideal for dinner, tet-a-tets and coffee with friends
THE DALLIANCE HOUSE
Θα εντυπωσιαστείτε από την τρυφερή ταλιάτα τόνου με μους από φουντούκι, ταρτάρ σολωμού και την πιο βελουτέ μανιταρόσουπα με βουτυρένιο φρυγανισμένο μπισκότο. 
Κλείστε τραπέζι, Κυριαζή 19, Κηφισιά τηλ. 210-6230775
Μilan Fashion Week Agenda
Terza Carbonnaia
Launch & dinner without reservation->Ideal place for the first night
Απλό, καθαρά αυθεντική ιταλική τραττορία, παραδοσιακές σισιλιάνικες και μιλανέζικες μακαρονάδες αλλά τη πιο φανταστική κοτολέτα αλά Μιλανέζ που μπορείτ ενα φανταστείτε! Επίσης, εξαιρετικό Vino de Casa, κόκκινο Merlot και λευκό! 

Via Degli Scipioni, 3, 20129 Milano, Italy
+39 02 2953 1704
A dinner destination
La briciola

Best Tagliata in town!

Address: Via Solferino, 25, 20121 Milano, Italy

Phone:+39 02 655 1012
Island Life: Mykonos
 Τραγονήσι: A little heaven to explore
Βρεθείτε με φουσκωτό ή άλλο θαλάσσιο μέσο σε ένα ξεχωριστό και απλά πααδςισένιο γαλαζοπράσινο σημείο για βουτιά. 
Sea Satin Market Restaurant στη Μύκονο
Από τα ομορφότερα & must-see μέρη της Μυκόνου είναι το εστιατόριο Sea Satin market. Bρίσκεται ακριβώς κάτω από τους μύλους και πάνω στη θάλασσα, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα..! Ένα μέρος όπου οι μουσικές του Ζορμπά και ξένες επιτυχίες συναντιούνται αρμονικά, σερβίρονται τεράστιες αστακομακαρονάδες και φρέσκα ψάρια,ζεστοί λουκουμάδες με βανίλια παγωτό και ρέουν άφθονα ποικίλα κρασιά, βότκες και παγωμένες αρωματικές μαστίχες.
Οι μεγάλες όμορφες παρέες στα τεράστια τραπέζια ,είναι επίσης ένας λόγος που σας κάνει να διασκεδάσετε αυθεντικά ελληνικά κρατώντας τη διάθεση ανεβασμένη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κλείστε τραπέζι βράδυ, ειδικά αν είστε κορίτσια και ψάχνετε ένα φανταστικό μέρος για bachelor party αυτό είναι το ιδανικό! 

Little Venice, Mikonos
2289 024676
Escape στη Χαλκίδα 
Οι Διακοπές μου. 

Στη Χαλκίδα πηγαίνω από 0 χρονών, κάθε καλοκαίρι, κάθε Πάσχα με οικογένεια, αμέτρητους φίλους και τώρα με το άλλο μου μισό. Διανύοντας μία διαδρομή περίπου μία ώρα από την Αθήνα, μπορείς να βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις κυριολεκτικά στο παράδεισο. Και γιατί το λέω αυτό; Διαβάζοντας θα καταλάβετε!Out and about από τη πόλη της Χαλκίδας μπορείς να βρεθείς σε πανέμορφα παραθαλάσσια σημεία που βρέχονται από τα πεντακάθαρα νερά του Ευβοϊκού, είναι ήρεμα, πανέμορφα και απολύτως προσβάσιμα. 

Που θα κολυμπήσετε;

Δροσιά: H Δροσιά είναι μία περιοχή περίπου 7 λεπτά απόσταση από τη Παλιά Γέφυρα της Χαλκίδας. Εκεί, μπορείτε να βουτήξετε στις Αλυκές , αν θέλετε κόσμο, κοκτέιλς, σπορ στην άμμο και καλοκαιρινές μουσικές καθώς είναι πόλος έλξης  για τη νεολαία και για αυτούς που επιζητούν λίγο τζέρτζελο στην παραλία. Αν πάλι αναζητάτε ηρεμία μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας κάπου στο εκκλησάκι της Παναγίτσας Ζωοδόχου Πηγής και να αράξετε με ομπρέλα και supplies στην απίστευτη παραλιούλα ακριβώς  στο πέρασμα της Οδού Μουρικίου-Δροσιάς. Υπάρχει βέβαια και κάτι πιο ήσυχο και cool που είναι η παραλία της Ανθηδώνας. Όποιο σημείο και αν επιλέξετε να αράξετε θα ακούτε μόνο τα τζιτζίκια και θα κολυμπάτε με τις ώρες σε blue-azure νερά με θέα τα απέναντι βουνά της Εύβοιας. Σας προτρέπω να μείνετε στη παραλία μέχρι αργά και ιδιαίτερα μέχρι την ώρα που δύει ο ήλιος. Είναι ένα μαγικό θέαμα με χιλιάδες χρώματα να μπλέκονται και να χάνονται πίσω από τα βουνά των Σκορπονερίων. (Βουλετικά) Η παραλία της Ανθηδώνας βρίσκεται 5 λεπτά οδήγησης πιο κάτω από τη περιοχή της Δροσιάς.
Που θα φάτε;

Μετά το μπάνιο κάντε στάση στο ποιο ωραίο κρεοπωλείο-ψητοπωλείο-σουβλατζίδικο ‘Ελευθερίου’ για λουκουμάκι κοντοσούβλι, σουβλάκι τυλιχτό και χωριάτικη σαλάτα. Για να αλλάξετε τη γεύση σας περάστε απέναντι ακριβώς το δρόμο στο 'Boύργια’ για το πιο divine παγωτό μηχανής που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Και δεν υπερβάλλω, θυσιάζω και το bikiniseason και όλα για αυτή τη παραδοσιακή βελούδινη βανίλια.

Stay for the weekend-Διασκέδαση για όλα τα γούστα στη Xαλκίδα:

Εννοείτε ότι αν μείνετε το βράδυ βρίσκοντας ένα δωμάτιο στα πέριξ και κοιμηθείτε εκεί θα 
έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε και τη βραδινή ζωή της πόλης. Κλείστε τραπέζι, just for 2 ή 
με φίλους για τέλεια ιταλική πίτσα και μακαρονάδες στο εγγυημένο εστιατόριο-cocktail bar 
Πάνθεον 1900. Delicious - δροσιστικά κοκτέιλς στο φόρτε τους αλλά και tailor made παραγγελίες με φρέσκα φρούτα και infusions που σας ετοιμάζει ειδικά ο απόλυτος mixologist Γιώργος γνωστός και ως ‘Zapata’! Ακόμη μία σημαντική λίστα από ελληνικά κρασιά θα συνοδεύσει τα πιάτα σας (φρέσκιες ταλιατέλες με φιλετάκια από ψαρονέφρι, black agnus burger etc…etc…)- όταν φτάσετε μαγαζί το βλέμμα σας θα κολλήσει στην τεράστια οινοθήκη που δεσπόζει στο bar! 

Που θα χορέψετε;

Συνεχίστε τη διασκέδαση στο Mostar, ακριβώς στο χείλος της Παλαιάς Γέφυρας του Ευρίπου. Ακούστε δυνατές mainstream μουσικές μέχρι αργά αλλά και αγαπημένα ελληνικά. Όσοι δεν θέλετε να το βάλετε κάτω και έχετε ακόμη ενέργεια για clubbing ένας είναι ο προορισμός! Το Gaz. Γνωστό για όσους έζησαν το nightlife στα 90s & 00s, μέχρι και σήμερα εγγυάται απίστευτο το location του, μουσικάρες με πολύ συχνά guest DJs αλλά και τέλειο ατμοσφαιρικό decoration.

Για το hang-over 

Καταλήξτε για κρέπα στον άωρο Polycrepa στο κέντρο της Χαλκίδας που έχει αναγάγει τη δημιουργία της κρέπας σε επιστήμη. Λευκές, γάλακτος,bitter, Bueno, όλων των ειδών τα μπισκότα αλλά και μία τεράστια ποικιλία από αλμυρές γεύσεις θα σβήσουν το ολοκαύτωμα από το ξενύχτι σας! Βρεθείτε λοιπόν σε ένα μέρος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα νησί, χωρίς να μπείτε 
σε καράβια και πολλά έξοδα και απολαύστε το διπλάσια. Μην το πολυσκέφτεστε just go for 
the weekend or stay for the summer! 

Διευθύνεις:

Πάνθεον 1900: 2221023123,Κριεζώτου & Βουδούρη 22, Χαλκίδα, Εύβοια

Mostar: Παλαιά Γέφυρα, Χαλκίδα, 22210-81213

Gaz: Nέα Υψηλή Γέφυρα, Λιανή Άμμος, Χαλκίδα 2221 081213

Polycrepa: Γοβίου Άγγελου 11, Χαλκίδα 2221083290

Instagram @elforell
Pasta αλά ιταλικά με homemade κόκκινη σάλτσα
Στη φωτογραφία η θρυλική Σοφία Λόρεν να μαγειρεύει ιταλικά σπιτικά εδέσματα.

Μία συνταγή που κάνω πάρα πολύ συχνά, αρέσει τρελά, είναι πανεύκολη και γρήγορη είναι μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό! Θα μου πείτε οκ τι καινούργιο μας λες.. Η συνταγή ουσιαστικά και η ιδιαίτερη νοστιμιά και φρεσκάδα οφείλεται στη σειρά της ετοιμασίας των υλικών της σάλτσας Napolitan. Χρόνος ετοιμασίας 20' λεπτά. 

Yλικά για 4 άτομα:

4 φρέσκιες ντομάτες
2-3 τοματίνια cherry 
1 κρεμμύδι 
1 πιπεριά πράσινη 
5 κ.σ ελαιόλαδο 
λευκό ή ροζέ κρασί
ρίγανη
1 κανς σάλτσας τομάτας
3-4 φρέσκα φύλλα βασιλικού
Παρμεζάνα τριμμένη
1/2 ζωμό βοδινού
1 κουτί πάστα της αρεσκείας σας (σπαγγέτι, ταλιατέλες, πέννες)
Χοντρό αλάτι (ροζ κατά προτίμηση)
Φρέσκο μαύρο πιπέρι

Προετοιμασία

Κάψτε για 1-2 λεπτά 3 κ.σ λάδι σε ένα τηγάνι λίγο πιο βαθύ τύπου wok. 
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τη πιπεριά, (τα τοματίνια τα ρίχνουμε ολόκληρα) 
Βάζετε σε μία κατσαρόλα με λίγο χοντρό αλάτι νερό και μία σταγόνα ελαιόλαδο και την αφήνετε να βράσει. 

Εκτέλεση

Αφού έχει κάψει το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, σωτάροντας το μέχρι να ροδίσει (1 λεπτό περίπου) Σβήνουμε με κρασί, λευκό ή ροζέ. Στη συνέχεια ρίχνουμε την πιπεριά και τις ντομάτες. Αλατοπιπερόνουμε. Extra tip: Αν θέλετε η σάλτσα σας να είναι λίγο καυτερή μπορείτε να προσθέσετε μία μικρή καυτερή πιπερίτσα και τη στιγμή του σερβιρίσματος να την αφαιρέσετε. 
Ρίχνετε τα τοματίνια ολόκληρα και τη σάλτσα ντομάτας από τη κονσέρβα. Ρίχνετε το 1/2 κύβο μοσχαριού και τα φύλλα βασιλικού με μία κουταλιά λάδι και αλατοπίπερο. Αγήνετε τη σάλτσα να γίνει σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Ρίχνετε λίγο νεράκι αν χρειαστεί. Παράλληλα βράζετε τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στο κουτί. Τέλος, αφού σουρώσετε τα μακαρόνια τα μεταφέρετε στο wok με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με τη τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύετε και σερβίρετε. Buon appetito!! 




Aperol Spritz

Τα συστατικά:
3 μέρη prosecco
2 μέρη Aperol
1 μέρος σόδα
3-4 παγάκια
Γαρνίρετε με μία φέτα πορτοκάλι



Vintage 2005




Η Dom Pérignon Vintage 2005 είναι δημιούργημα μιας ιδιαίτερης χρονιάς που χαρακτηρίστηκε από πολλές αντιθέσεις  Η χρονιά ήταν κυρίως ζεστή με λίγες βροχές. Το κύμα καύσωνα του Αυγούστου ακολουθήθηκε από ένα βροχερό και δροσερό Σεπτέμβριο.
Η περιορισμένη σε σχέση με άλλες χρονιές εσοδεία είχε μια πρωτόγνωρα αρωματική ωριμότητα δημιουργώντας μια σαμπάνια με αξιοσημείωτη ένταση και ξεχωριστό χαρακτήρα.
Η μύτη αποκαλύπτει ένα πλούσιο αρωματικό μπουκέτο που αποκαλύπτεται σε κύματα: Πρώτα η ένταση μαύρων φρούτων που μεταλλάσσεται σε μεταλλικότητα και μετά νότες πραλίνας και κόλιαντρου που συμπληρώνουν αρμονικά το σύνολο.
Μια σαμπάνια με έντονο, δυναμικό χαρακτήρα, δομημένη, εστιασμένη και πυκνή. Πικάντικη μεν, αλλά με μια αίσθηση λουλουδιών στο τέλος κάθε γουλιάς.


Negroni Week by Campari 
Greece 1-7 June

Imbibe and Campari Present: Negroni Week 2015
This year's Negroni Week takes place June 1-7, 2015, and we want you on board! Please fill out the following sign-up form to join the festivities. We'll be updating the Negroni Week website with a list of 2015 participating bars on April 1.

About Negroni Week:
Negroni Week is a week-long celebration that encourages bars across the country to mix up a classic Negroni (or their favorite variation) and donate $1 (or more) from each one sold to a charity of their choice from June 1-7. More than 1,300 bars participated in 2014 and together we raised more than $120,000 for local charities around the world. This year we're excited to partner with even more bars to raise even more money for local charities.

*Participating bars are solely responsible for collecting and paying all charitable donations to the listed charities and reporting final donation amounts.

Sign up for a good cause! #Make it Count
Go now at Negroniweek.com 

Aperitivo at Home! 
Γίνεται η οικοδέσποινα ενός αυθεντικού ιταλικού aperitivo διοργανώνοντας το με απλά βήματα στο σπίτι.
Αν και θα ήταν διαφορετικό να το απολαμβάνατε στο 10 Corso Como ή σε κάποιο άλλο αγαπημένο aperitivo bar στο Μιλάνο ή τη Ρώμη ακολουθώντας πιστά τη συνήθεια των Ιταλών να πίνουν τα κοκτέιλς νωρίς το απόγευμα, μπορείτε ακόμα και να το οργανώσετε ένα υπέροχο κάλεσμα για φίλους στο σπίτι!
Τα πιο δημοφιλή aperitivo cocktails των Ιταλών είναι το Aperol Spritz, το Νegroni & το Αmericano με τα δύο τελευταία να έχουν τη βάση το iconic Campari.
Να σημειώσουμε ότι τα happiest hours των Ιταλών για aperitivo είναι μεταξύ 6 με 9 το απόγευμα. Η ιδανική ώρα και η πιο διαδεδομένη είναι στις 7 όπου τα bars στήνουν ένα μπουφέ γεμάτο από ιταλό-μεσογειακές  λιχουδιές. Μικρά κομμάτια από διάφορες πίτσες, κροστίνι και μπρουσκέτες είναι μερικά από τα απαραίτητα συνοδευτικά!
Εσείς για να εμπλουτίσετε το aperitivo menu σας μπορείτε να προσθέσετε  σε μεγάλες ξύλινες πιατέλες  αλλαντικά όπως πικάντικα σαλάμια με πιπέρι ή χωρίς, μορταδέλα με φιστίκια, ιταλικό προσούτο  και μοναδικά τυριά με πιο δημοφιλή τη παρμεζάνα, το προβολόνε και τη μοτσαρέλα με γαρνιρισμένη με φρέσκια φύλλα βασιλικού.  Aκόμη μπορείτε να ετοιμάσετε gratinée πιπεριές, ψητές μελιτζάνες και fried πατατούλες.  Από σαλάτες  προτιμήστε κουσκούς με φρέσκια ντομάτα και μαϊντανό ή βραστές άγριες αγκινάρες με μία λεμονάτη σως. Το μενού αναλόγως με τον αριθμό των καλεσμένων σας μπορεί να διανθιστεί με ένα ριζότο Milanese!
Για τα aperitivo θα χρειαστείτε:
Aperol Spritz
- 3 μέρη Prosecco
- 2 μέρη Aperol
- 1 μέρος σόδα
3-4 παγάκια και μία φέτα πορτοκάλι.
(Βρείτε επίσης τη συνταγή και στο πίσω μέρος του μπουκαλιού.) 
Negroni
-1 μέρος Campari
-1 μέρος βερμούντ
-1 μέρος gin
3-4 παγάκια.
Americano
-1 μέρος Campari
-1 μέρος Vermount
-1 μέρος σόδα
3-4 παγάκια
Καλή σας απόλαυση ή αλλιώς evviva!!
Travel in Style:3 Snowy & Cosy Winter escapes in Greece.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

French Cuisines
 To illustration έγινε εξαιρετικά από την ZetaPapdo για την Athens  Voice & το elforelegantlife!

Τραπέζι για δύο με παριζιάνικο ρομάντσο,delicious γαλλικά πιάτα και το έτερον σας ήμιση να κοκκινίζει από έρωτα είναι αυτό που θέλετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου..!
Aυτά είναι 4 από τα αγαπημένα μας εστιατόρια με γαλλικό essence που βρίσκονται διασκορπισμένα στη πόλη, τα έχουμε δοκιμάσει και αποτελούν πάντα μία all time classic λύση για να φας εκπληκτικά.!Μην αρχίσετε τώρα τις αντιδράσεις τύπου ''δεν βγαίνω Αγίου Βαλεντίνου'', ''δεν γιορτάζω'' και άλλα τέτοια γραφικά , εντάξει πέφτει Σάββατο και είναι μία καλή ευκαιρία να βολτάρετε,να αγαπηθείτε και δεν λέω οκ μην γονατίσετε μπροστά της με λουλούδια. 

Ράτκα:Kλασσικό αθηναικό στέκι και στολίδι της Χάρητος για 38 περίπου χρόνια, με χαρακτηριστικό χαμηλό φωτισμό, κεριά, μικρά bistrot τραπεζάκια,ελίτ Αθηναίους θαμώνες, φανταστικά ελληνικά κρασιά και μενού με το φιλέτο που σερβίρεται στην καυτή πέτρα να σε ταξιδεύει πραγματικά. Αν και ακριβό και για κάποιους υπερτιμημένο, παραμένει στις τοπ επιλογές για πολλούς λόγους. Νιωθεςς οικεία από τη πρώτη στιγμή σαν να βρίσκεσαι σε ένα ζεστό σαλόνι με φίλους. Στα plus άψογη εξυπηρέτηση.Στα μείον είναι κλειστό τα Σάββατα και τις Κυριακές αλλά δεν θα μπορούσα να γράψω για γαλλικά εστιατόρια και να μην συμπεριλάβω τη Ράτκα.Οπότε Βαλεντινάκια κλείστε τραπέζι για Παρασκευή βράδυ. Χάρητος 32, Κολωνάκι

Chez Lucien:Located στα Άνω Πετράλωνα, πολύ καλό, ξεκινάω λέγοντας ότι δεν κλείνεις τραπέζι και αυτό είναι κάτι που και εγώ δεν μπορώ να κατανοήω. Άρα πας γύρωστις 9 και εύχεσαι να βρεις να κάτσεις. Αλλά αξίζει ξαναλέω.. Εκεί θα δοκιμάσετε πηχτή γαλλική κρεμμυδόσουπα με τυριά και κρουτόν, πατάτες ογκρατέν, entrecote με σως bearnaise και πατάτες,τίμιο κρασί Bergerac, κοκοράκι σχάρας και φιλέτο πάπιας. Ωραία σουφλέ, τάρτα tatin και cheesecake για νασας αλλάξουν ευχάριστα τη γεύση.20-25 το άτομο.Tρώων 32, Ανω Πετράλωνα

Bistrot Le Mignon:Νέα κομψή άφιξη στο Κολωνάκι,με ρομαντική ζεστή ατμόσφαιρα από την Πόλη του Φωτός, ο σεφ μαγειρεύει για εσάς μοναδικά πιάτα από Oeufs pochés, αυγά ποσέ με μπέικον, σάλτσα κόκκινου κρασιού και μανιτάρια, αρωματική πράσινη σαλάτα με λαδολέμονο τρούφας και καταπληκτικό φιλέτο με σως cafe de Paris με τραγανές french fries. Aκόμη πρεοτείνει και πιάτα ημέρας αναλόγως τις εμπβεύσεις του από λαυράκι φιλέτο έως λαχταριστές βελουτέ σούπες.
Χάρητος 39Β,Κολωνάκι

Polly Maggoo:Στη καρδιά του κέντρου στο Μεταξουργείο, μπορείτε να γευτείτε την αυθεντική γαλλική κρεμμυδόσουπα για πρώτο να συνεχίσετε με αυγά μπουαγιέ με λάδι λευκής τρούφας, να δοκιμάσετε το ζουμερό steak tartare, αλλά και για όσους είναι λάτρεις του είδους να  γευτούν τα σαλιγκάρια με σκόρδο.Από τα κυρίως έχετε ευρεία επιλογή αναλόγως το πόσο θέλετε να φάτε και να συνεχίσετε με ένα υπέροχο συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος με κονιάκ και πουρέ πατάτας ή δοκιμάζοντας το ''λιώνει στο στόμα'' φακγρί με λαδολέμονο και λαχανικά.

Ότι και αν κάνετε Bon Apettite!
LE SAPIN


Something french-something chic and warm in Arachova,Greece

Το ωραιότερο μέρος με γαλλική allure και μενού από το πρωί έως το βράδυ για όποιον βρεθεί στην Αράχωβα.Οι λάτρεις της γαλλικής κουζίνας θα βρουν το στέκι τους καθώς ο ουρανίσκος τους θα αποθεώνει τα μαλακά βουτυρένια φιλέτα, τα φρέκα σαλιγκάρια, τα αλμυρά και σοκολατένια fondue ενώ παράλληλα μπορεί να συνοδεύσει τα πιάτα του επιλέγοντας ανάμεσα από μία τεράστια ποικιλία κρασιών κόκκινων, λευκών και ροζέ από καταπληκτικές ποικιλίες.! 
''Le Sapin:Πλατεία Παπαιωάνου,Αράχωβα 
Fb:here
NEW YEAR'S EVE:ART DE LA TABLE
Τυχερά ρόδια,κόκκινα μήλα, κάστανα και καρύδια στόλιζαν τα τραπέζια σε συνδυαμό με κλαδιά από ορχιδέες και άνθη από φυσικό βαμβάκι και έλατο.
SPA TIME 
Μαγικές μέρες στη συμπρωτεύουσα και κούκλα Θεσσαλονίκη.! Η πόλη κινείται σε απόλυτο εορταστικό κλίμα και ο κόσμος είναι φοβερά φιλόξενος και πρόσχαρος.!
Εδω αγκαλιά με porter magazine στο υπέροχο spa του ξενοδοχείου.Nα σημμειωθεί ότι όλα τα καλλυντικά, σαπούνια, αφρόλουτρα στα δωμάτια αλλά και οι beauty θεραπείες που παρέχονται γίνονται με προιόντα Apivita.Aξίζει να σημμειωθεί ότι έγινε τρελό messy bed-stay in bed χάρις στα θεικά στρώματα Coco-mat!
48, 26th October Str, 26is Oktovriou, Thessaloniki 546 27
231 001 7000
 BEST FLEURS CORNERS IN ATHENS 

Drizos,Kriezwtou 1,Kolwnaki,Athens

Sundays at Salumaio di Atene.
 Παναγίτσας 3,Κηφισιά.

HOTELING
Shop the story here:

Arrival in Milan

More here
Ciao,
El

 Chios island, Greece
WEEKEND ΣΤΗ ΧΙΟ:tips, photo diary, τα όμορφα μυστικά της μαστίχας και το στυλ για πακετάρισμα τον Οκτώβρη.Ακολουθήστε τα links.Travel diary
Sac-voyage
MASTIHA SHOP & beauty.
Τρελαινομαι για τις σαλάτες και βάσικα θα μπορούσα να ζήσω μονο με φρούτα, λαχανικά και τυριά το περισσότερο καιρό. Στο σπανάκι έχω μία φανταστική αδυναμία το οποίο μάλιστα το προτιμώ στη φρέσκια του εκδοχή μέσα σε σαλάτες παρά ψημμένο σε παραδοσιακές πίτες. Η σαλάτα που έφτιαξα σήμερα για το μεσημεριανό μου είναι από σπανάκι, μήλο και σως από μέλι και πορτοκάλι. Χορταστική, δροσερή από τα αρώματα εσπερειδωειδών και πολύ δυναμωτική λόγω του σιδήρου που περιέχει το σπανάκι. 
Θα χρειαστείτε:
Φρέκια ματσάκια από σπάνακι, #tastetip πλύντε το πολύ καλά από τυχόν υπολείμματα χώματος και κόψτε τα φύλλα του με το χέρι παρά με μαχαίρι για να κρατηθούν όλες του οι βιταμίνες.
1κόκκινο μήλο
Ξανθές σταφίδες
10-12 seeds από goji berries
Παξιμαδάκια μπουκίτσες 
Για τη σως χτυπήστε 1κ.σ μέλι, χυμό από δύο πορτοκάλι,1κ.σ λάδι και 2κ.σ από κρέμα βαλσάμικου.