Περιέχει τη βάση της ζωής: Το νερό.
H Biotherm Aquasource Everplump είναι η νέα γενιά ενυδάτωσης,δεν είναι μια απλή ενυδατική κρέμα, αλλά μια σύνθεση που μεταμορφώνεται μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα και συμβάλλει στην αποκατάσταση της πυκνότητας. Παράλληλα, λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές σε 1 εβδομάδα και καθυστερεί την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Η πρωτοποριακή υφή της έχει την αίσθηση του gel και απορροφάται άμεσα. Περιέχει Blue Hyaluron που ενισχύει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, αλλά και προσελκύει και διατηρεί συνεχώς το νερό στο δέρμα.





Biotherm Aqua-Gelee Ultra Fresh Body Replenisher
Μια υπέροχη κρέμα για το σώμα με λεμονάτη μυρωδιά για βελούδινη υφή. Δίνει τρομερή λάμψη στο δέρμα μου αλλά και πάρα πολύ ενυδάτωση στη δική μου ξηρή επιδερμίδα! Με απαλό άρωμα είναι ιδανική επιλογή για μετά το πρωινό ντους αφού δίνει ένα τέλειο boost στο σώμα να μένει ενυδατωμένο,δροσερό και απαλό όλη μέρα.
Eau Pure Mist:
Μία από τις πιο αγαπημένες μου φρέσκες μυρωδιές. Ένα αναζωογονητικό άρωμα σαν χείμαρρος από δροσερό νερό. Λατρεύω να το φοράω μετά από το μπάνιο ή αφού τελειώσω την γυμναστική μου. 
Περιέχει αιθέρια έλαια από φασκόμηλο και πράσινο λεμόνι. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, στα plus του είναι επίσης ότι είναι πολύ οικονομικό. Το βρίσκετε στα φαρμακεία με σχεδόν 20 ευρώ. 

Επίσης ένα υπέροχο προϊόν, τονωτική λοσιόν για μετά το demaquillage ή ακόμη και πριν το make up.