*Πάντα να ξαναρχίζεις..
Μία τόσο σύντομη πρόταση που βρίσκεται στη σκέψη μου όμως αρκετά συχνά. 
Είτε όταν νιώθω ότι βρίσκομαι σε μία δύσκολη περίοδο είτε όταν είμαι σε φάσεις για να δημιουργήσω νέα ξεκινήματα στη ζωή μου.Και σχεδόν πάντα λειτουργεί στο να μου ξεκαθαρίζει θολά τοπία.
Αυτό το blog αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα για μένα δημιουργήματα καθώς είναι ένα μέρος όπου από την αρχή του μέχρι το τέλος έως και τη κάθε του λεπτομέρεια εκφράζομαι εγώ.  Το ρήμα ''ξαναρχίζω'' ταιριάζει απόλυτα στο καλωσόρισμα μιας νέας εποχής για το elforelgantlife καθώς από σήμερα παίρνει νέα μορφή.
Το 2009 ξεκίνησε κάπως δειλά,κρυμμένο στο ίντερνετ ως και χαμμένο από επιλογή. Σταδιακά εξελίχθηκε, άλλαζε κάθε μέρα μορφή, αναρτόντας συνολικά μέχρι και σήμερα 1.538 ''elegant life'' posts, φιλοξένησε αρκετούς ανερχόμενους δημιουργούς αλλά και γνωστούς επιτυχημένους σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καταφέρνοντας να αποκτήσει τη δική του ομότιτλη στήλη στην εφημερίδα AthensVoice. 
Σήμερα ξαναρχίζει, μεγαλώνει, ενηλικιώνεται, ωριμάζει. Αλλάζει όψη και σχεδιαστική εικόνα χάρη στην ταλάντούχα illustrator Zeta Papdo που ανέλαβε όλο το δημιουργικό στήσιμο της σελίδας αλλά και εξαιτίας του PanagiotiPh που με ανέχεται με τις φωτογραφίες..είναι μόνιμος συνεργάτης του blog και partner in crime μου σε όλα τα projects.
Νέα θέματα και conceptual αφιερώματα για το ξεκίνημα καθώς και το bibi&bambi μία ανεξάρτητη κατηγορία ομορφιάς στην οποία θα μπαίνουν reviews και νέα προιόντα που δοκιμάζουμε. Επίσης στο A-Z θα βρείτε μια οργανωμένη εγκυκλοπαίδεια της μόδας και ένα πολύ ικανό εργαλείο που θα σας βοηθάει κάθε φορά να βρίσκετε το σχεδιαστή που ψάχνετε. 
Αυτά για την ώρα..explore it daily and enjoy it..!

El

*Πάντα να ξαναρχίζεις.

(toujours recommancer...)